VARIMAX sistem - teška čelična oplata - Doka Framax kompatibilno

Teška čelična oplata.Okvirna oplata proizvedena od «Variant» Factory Ltd je kompletan sustav, koji uključuje dodatke osiguravajući time proces i sigurnost te nudeći priliku za brzo i učinkovito rješavanje svih izazova. VARIMAX sustav je prikladan za oblaganje:                većih i manjih zidova;                temelja;                stupova i stubova. Zbog oja..

Više...

VARIMID sistem - lagana čelična oplata - Peri Domino kompatibilno

Lagana oplata Varimid pruža savršeno formiranje izvedbe u projektima gdje je korištenje dizalice ograničeno. Uporabom svestranih ploča širine 75 cm mogu se oblikovati poprečni presjeci stupova do 60 x 60 cm u rešetki od 5 cm, pri čemu se pomoću ploče od 90 cm može formirati križni presjek do 75x75 cm u rešetki od 5 cm. Produženje visine može se postići vertikalnim slaganjem. Maksimalna visina seta stupca je 6 m.Visoki nosivi kapacitet:• tlak 60 kN / m² svježeg betona;• može se vertikalno slagati do 6,00 m uz upotrebu jednog zgloba;• Visokokvalitetna filmirana šperploča s debljinom od 1..

Više...

VARIECO - lagana oplata - Doka Frami kompatibilno

Lagana oplata VARIECO je kompletan sistem kojim postižete brz rad na gradilištu bez uporabe dizalice.Nosivost:    60 kN/m² pritiska svježeg betona do 3.00 m;    40 kN/m² pritiska svježeg betona do 4.50 m;    Može se vertikalno slagati do 4,50 m pomoću jednog zgloba;    Visokokvalitetni film obložen šperpločom debljine 15 mm. Težina filma 240g / m².Isplativost:     Lagane ploče oplate minimiziraju uporabu dizalice;     Veliki broj ciklusa upotrebe znači manje troškove održavanja;   &nbs..

Više...

HANDI - super lagani sistem

Handi je sistem super lagane oplate koji je posebno dizajniran za brzu i štednu izvedbu. Zahvaljujući laganim pločama montiranje se učinkovito provodi rukama. Slijedom toga, Handi sustav najbolje odgovara oblikovanju temelja, malim nadzemnim i podzemnim projektima s ograničenom uporabom dizalice ili bez nje. Osim toga, dobro je iskoristiva u malim projektima poput vila, privatnih kuća, itd..Nosivost:    - 35 kN / m2 tlaka svježeg betona;    - Šperploča debljine 15 mm obložena visokokvalitetnim filmom. Težina filma 240 g / m2.Isplativost:    - ..

Više...

Tags : HANDI sistem

Kružni stupovi SK100

Sistem SK 100 konstruiran je za oblikovanje stupova s ​​kružnim poprečnim presjekom.Za oblikovanje zakrivljenog stop-end ili ovalnog stupca, sistem SK 100 može se kombinirati s Varimax-om i obrubom kružnog oblika. Sistem se sastoji od dvije polukružne polovice oplate, standardnih promjera od 30 cm do 130 u mreži od 10 cm. Polukružni elementi su međusobno pričvršćeni pomoću integriranih priključaka (nema dodatnih elemenata za fiksiranje). Dostupne su 3 visine elemenata, 50 cm, 100 cm i 200 cm, koje se mogu kombinirati pomoću vertikalnih slaganja za montažu potrebne visine.Teška opla..

Više...

Ringform - Kružna oplata

Kružne oplate Ringform je praktičan sistem za oblikovanje glatkih i zakrivljenih zidova. Koristi se samo 6 vrsta elemenata: 3 veličine visine 1,2 / 2,4 / 3,0 m i 2 širine, 2,4 m za unutarnji dio zida i 2,5 m za vanjski. Potrebni radijus se lako postiže pomoću podesivih vretena.Nosivost:• dopušteni tlak svježeg betona od 50 kN / m²;• Visokokvalitetna filmirana šperploča s debljinom od 21 mm. Težina filma 240 g / m2.Jednostavan za korištenje• 6 standardnih ploča pruža mnogo lakše planiranje i oblikovanje;• Svi priključci i pribor lako se fiksiraju u utore i brzo se pritegnu, stoga je oblikov..

Više...

VERTEX 60 - velikoplošna oplata

Jednostavno prilagodljivi sustav koji rješava sve zahtjeve za arhitektonskim projektom betona. Vertex 60 znači aplikacije u različitim vrstama projekata i gradilišta. Polazeći od jednostavnih ravnih zidova, kompliciranog presjeka stupca kroz stambene i visokogradnje do izgradnje mostova. Također se može koristiti kao zidna oplata za jednostrane ili penjajuće sustave. Standardne komponente sustava, kao što su čelični kalupi, H20 grede i prirubnice, mogu se montirati u oplatu i prilagoditi za određeni projekt.Prilagodljiva nosivost:• Zbog svoje prilagodljivosti Vertex 60 se može montirati ..

Više...

Variant MF - penjajuća oplata

Variant MF sustav penjajućih oplata sa žljebovima na osnovi konzola, jednostavno je montirati. Oplata je sigurna i sampodizna te će štedjeti radi  vrijeme korištenja dizalice. Zajedničko djelovanje dizalice sa zidnom oplatom, omogućuje brzo i štedljivo oplaćivanje osovina dizala, stubišta, krajnjih zidova zgrada, postrojenja i tome slično. Prilika za korištenje bilo kojeg od naših sustava zidnih oplata, koje je proizveo Variant, penjajuća opata je najbolji izbor za podizanje jezgre i za bilo koju situaciju kada želite podići jezgre prije katova. ..

Više...

Jednostrani potporni sustav

Namjenjena je za betoniranje kada ne može biti postavljena dvostrana oplata.Upotrebljava se kod potrebe izdržljivosti tlaka betona na temelju, kroz potporni okvir. Jednostrani sustavi potpore omogućuju gradnju betonskih zidova visine do 8 m.Jednostrani sustav potpore može se koristiti za betoniranje u slučajevima:     vodovodnih sustava;     brana;     potpornih zidova;     na krajevima velikih debelih zidova;     kada nema mjesta mjesto za postavljanje panela na suprotnoj strani;     na kra..

Više...

Variflex - stropna oplata

Variflex je konvencionalni sistem oplata za oblikovanje i polaganje ravnih ploča. Imaju samo 5 glavnih komponenti. Sustav je brz i jednostavan pa se time optimizira vrijeme rada i troškovi rada. Variflex se prilagođava svim primjenama ploča zbog preklapanja greda i činjenice da se rekviziti mogu postaviti bilo gdje duž glavne grede. Jednostavno mijenjajući 3 varijable (udaljenost između glavnih redova, udaljenost između podupirača u glavnom redu i udaljenost između sekundarnih greda), sustav se može primijeniti na bilo koji teret.Nosivost:• Zbog fleksibilnosti opterećenja, Variflex s..

Više...

Varitable - oplatni stolovi za ploče

Varitable je brz i učinkovit način oblikovanja velikih ploča. Sustav se može lako prilagoditi različitim strukturnim i arhitektonskim nacrtima (opterećenja, oblika, betonske površine i sl.). Jednom montiran, kompletna stolna jedinica može se postaviti, podešavati, ukloniti i premjestiti u novo područje betona postavljanja minimalnim radom. Stol se može pomicati duž ploče korištenjem Variant kolica za prebacivanje. Da bi se postigla maksimalna učinkovitost, Varitable može se lako kombinirati s Varitable plus i Variflex sistemima.Nosivost:• Zbog svoje fleksibilnosti Varitable sistem mo..

Više...

Varitable plus

Variable Plus je brz i učinkovit način oblikovanja velikih ploča. Sustav se može lako prilagoditi različitim strukturnim i arhitektonskim nacrtima (opterećenja, oblika, betonskih površina i sl.). Jednom montiran, kompletna stolna jedinica može se postaviti, podešavati, skidati i premjestiti na novo područje betonskog plasiranja uz minimalan rad. Stol se može pomicati duž ploče korištenjem Variant kolica za prebacivanje. Kako bi se postigla maksimalna učinkovitost, Varitable Plus se može jednostavno kombinirati s raznovrsnim Variflex sustavima.Sastoji se od komponenti sistema visokih rešetki, W..

Više...

Stepenišni toranj TT 40

Sistem nosivih skela Top Tower 40 temelji se na robusnim okvirima od pocinčanog ili praškastog čelika, s maksimalnom nosivosti 40 kN po nozi. Top Tower 40 ima širok spektar primjena u gradnji mostova, visokogradnji i industriji. Sustav podržava različite vrste ploča postavljenih na mjesto (debljina, visina, nagiba i sl.), Top Tower 40 se također koristi za polaganje predgotovljenih elemenata. TT40 se može prilagoditi različitim rasporedima i opterećenjima zbog promjenjivog međufaznog razmaka. Sklapanje je jednostavno, logično i brzo već sa dva radnika. Moguće je individualno podešava..

Više...

Nosiva skela Top Tower 40

Sustav nosivih skela Top Tower 40 temelji se na robusnim okvirima od pocinčanog ili praškastog čelika s maksimalnim nosivosti 40 kN po nozi. Top Tower 40 ima širok spektar primjena: u gradnji mostova, visokogradnji i industrijskoj građevini. Sustav podržava različite vrste ploča (debljina, visine, nagiba i sl.). TT40 se može prilagoditi različitim rasporedima i opterećenjima zbog promjenjivog međufaznog razmaka. Postavljanje je jednostavno, logično i brzo, sa samo dva radnika. Moguće je individualno podešavanje gornjih i donjih nosača.Nosivost:• Nosivost do 40 kN po nozi;• Razmak okv..

Više...

Potporne skele, ojačani Top Tower 60

Sustav nosivih skela Top Tower 60 temelji se na robusnim okvirima od pocinčanog ili praškastog čelika, s maksimalnim nosivosti 60 kN po nozi. Top Tower 60 ima širok spektar primjena u gradnji mostova, visokogradnji i industrijskim građevinskim poljima. Sustav podržava različite vrste ploča postavljenih na mjesto (debljina, visine, nagiba itd.), Također Top Tower 60 sustav se koristi za polaganje predgotovljenih elemenata. TT60 se može prilagoditi različitim rasporedima i opterećenjima zbog promjenjivog međufaznog razmaka. Izvedba je jednostavna, logična i brza, mogu biti dvojic..

Više...

Top Tower 100 potporni sistem

Top Tower 100 je sistem ojačanih skela s širokim spektrom primjena u gradnji mostova, visokogradnji i industrijskoj gradnji. S maksimalnom nosivosti od 100 kN po nozi, sustav se uglavnom koristi za:- Formiranje različitih vrsta lijevanih ploča na mjestu, npr. ravna i sklona;- Sustav za premošćivanje nadogradnje mostova, npr. predgotovljen ili metal;- Privremena podrška tijekom složenih montažnih radova;Top Tower 100 je sustav za teške terete koji najbolje odgovara izgradnji mostova, nadvožnjaka, nadvožnjaka, vijadukata i drugih industrijskih projekata.Nosivost:    Nosivost 100 k..

Više...

«Variant» oplata okna

Oplata okna je kompleks greda okna, drvenih ili čeličnih površine, kada se podiže zidna oplata.Oplate okna se upotrebljavaju kod betoniranja zidova, koji čine zatvoreni otvor blende (okna).Služe kao:    potpora za zidnu oplatu;    prostor za sigurno održavanje zidne oplate.Sastoje se od:    teleskopskih greda;    ručica za oplatu okna.Duljina teleskopske grede se određuje sukladno planu, odnosno unutarnjim dimenzijama okna umanjenima za 100 mm. ..

Više...